Καλέστε μας στο 210 3210 544 για την παραγγελία σας

Πελάτες Χονδρικής

Απαιτείται εγγραφή για πρόσβαση στις μειωμένες τιμές χονδρικής.

Το Online κατάστημα μας απευθύνετε κυρίως σε μαγαζιά και πελάτες χονδρικής. Παρέχουμε όλα μας τα προϊόντα σε ειδικά χαμηλές τιμές για καταστήματα που μπορουν να εμπορευθούν τα προϊόντα μας.
 
Αν είστε πελάτης χονδρικής μπορείτε να το δηλώσετε κατά την διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημά μας. Σύντομα, αφότου λάβουμε την αίτησή σας θα ειδοποιηθείτε με ένα e-mail για την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας. Με την επιτυχή εγγραφή σας ως πελάτης χονδρικής, θα αποκτήσετε πρόσβαση στις μειωμένες τιμές μας και σε ειδικές προσφορές για πελάτες χονδρικής. Όλες οι τιμές χονδρικής είναι χωρίς ΦΠΑ και η ελάχιστη παραγγελία είναι 100 Ευρώ.
 
Μπορείτε να παραγγείλετε γρήγορα κι εύκολα από το online κατάστημά μας ή τηλεφωνικά. Θα σας ενημερώσουμε για την εξέλιξη της παραγγελίας σας κι αφότου λάβουμε την πληρωμή σας σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς μας, θα σας αποστείλουμε τα πράγματά σας με το πρακτορείο που θα μας υποδείξετε ή με εταιρεία κούριερ. Η χρέωση του πρακτορείου ή κούριερ επιβαρύνει τον πελάτη.

Αίτηση εγγραφής